Seducción prohibida. Erótica en relato 44

Erótica en relato 44

T’estic esperant…

Erótica en relatos seducción

Em dius que no ho faci per a tu, que pensi en el que serà millor per a mi, però ja és massa tard  perquè fa temps que som un de sol.

Ens va apropar una mescla de curiositat i de necessitat que cadascú va anar perfilant mentre ens anàvem coneixent i radiografiant.

A mi la teva lentitud m’amansava i la teva seriositat em desconcertava.

A tu, la meva creativitat et contagiava i la meva inseguretat t’alertava.

El primer petó va arribar de sobte. No hi havia res premeditat. L’alleugeriment del que ens neguitejava ens hi va dur sense més, sense altre motiu que deixar-nos portar per la temptació de tastar una fruita prohibida a punt de madurar.

A la cambra, semblàvem dos adolescents a la vora de caure a la temptació de despullar-nos per primera vegada.

Captivats, intentant imaginar el què hi hauria sota la roba interior, ens feia maldestres. Descobrir les formes d’un cos estrany, el tacte d’una nova pell ens interferia l’habilitat.

Sentir els batecs d’un cor encara per conquerir, una respiració forta i mig nuada pel desig ens provocava dubtes i neguits a la vegada.

Dempeus, gairebé a les palpentes no gosàvem anar més enllà. No volíem abusar ni endinsar-nos on potser no era el moment de destapar.

Però, poc a poc, l’efecte que havia anat creixent entre nosaltres va donar pas a la tendresa i aquesta en una clara fermesa de desig sexual que anava més lluny del seny i de la voluntat de quedar-se en el llindar.

Ens aguaitàvem i escoltàvem mentre ens besàvem, més pendents de les sensacions i dels gemecs de l’altre que dels que els nostres cossos emanaven. Però això, no va impedir que ambdós anéssim patint els preludis de l’acte.

Com un filferro calent em vaig apropar a tu disposada a ser penetrada per la pau de la teva mirada, pel desig ardent del teu mascle entre cames.

Tu em vas dedicar un gemec com mai havia escoltat abans i em vaig deixar que m’ajaguessis sobre el llit.

Sota teu, una esgarrifant-se em va recórrer de dalt a baix només d’imaginar-me el què seria tenir-te de veritat. Et notava l’excitació en tot el cos i la meva et corresponia a cada estímul, a cada paraula, a cada plany.

Jo era l’esvalotada, la impacient, l’esbojarrada que et seduïa egoistament adoptant les postures que millor ens acoblaven, canviant els ritmes per fer-te excitar i de sobte, relaxar. Però tu, no tenies pressa. Preferies fer-me suquejar, fer-me llambregar un clítoris inflat, buscar més enllà fins fer-me extasiar.

Res no ens podia aturar. Havia arribat aquell punt en el que ja no hi ha marxa enrere, en el que dos cossos es fonen fins a delirar, fins a caure en un estat on la realitat no hi té cabuda més que en un format d’absoluta intimitat.

Es el que desitjo cada vesprada. Que tornis a ser meu i jo deixar-me portar per un somni d’enamorada que un dia va començar.

 

6 comentarios de “Seducción prohibida. Erótica en relato 44

 1. Es el relat d’un somni, que a mesura que avança aconsegueix donar visos de realitat, acabant de nou en un miratge fabulós, que qualsevol voldría poder viure…

  • Els somnis sense una continuïtat, Pep, sense un punt de contacte amb la realitat s’acaben difuminant, esvaint i perdent. De nosaltres depen el final que els volem donar. Per descomptat, aquest miratge fabulós seria el desitjat…

 2. Carme,
  fantàstica combinació de paraules que ens transporta a aquesta cambra, a compartir excitació,
  a sentir gairebé la teva seducció,
  Gràcies…..

  • Un plaer, Feri.
   Es curiós com el català ens transporta a un mon més proper i ens aporta unes sensacions més reals…
   Gràcies a tu per llegir-me i comentar

 3. ¡Oh… sí!
  Una solución genial a tus insípidos post’s “eróticos”. Mejor que no se entienda nada. Mmm… ya lo creo, putita.

  Un par de buenas nalgadas

  • Vaya, mi querido Mahler vuelve al ataque. Veo que me has echado de menos pero nunca hubiera pensado que me siguieras acechando y menos que aparecieras en un relato de este calibre que dudo que tú entiendas.
   Las nalgadas tonifican la musculatura

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

 

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.